Staj Başvuruları Hakkında Bilgilendirme

2022-2023 Akademik Eğitim ve Öğretim Yılı Staj Başvuruları Hakkında Bilgilendirme
2022-2023 Akademik Öğretim Yılı sonunda Yaz Dönem’nde yapılacak stajlar için başvuru belgeleri aşağıdaki sıralanmıştır:

1. Pasaport veya Kimlik fotokopisi
  2. Vesikalık Fotoğraf
  3. Öğrenci belgesi
  4. Sabıkasının temiz olduğuna dair belge (TC Vatandaşları için E-devletten alınabilir)
  5. Havacılık Departmanı Sekreterliğinden bu evraklar tamamlandıktan sonra doldurulacak staj formu

Yukarıdaki 5 maddede yer alan evraklar tamamlayan öğrenciler Fakülte öğrencisi ise Bölüm Başkanı’na veya Meslek Yüksekokulu Öğrencisiyse Okul Müdürüne naylon bir dosya içerisinde tüm evraklarını 31 Mart 2023 17:00 tarihinden önce teslim edeceklerdir.

Başvuruda geç kalan öğrencilere bu yıl staj olanağı tanınmayacaktır.

Tüm Fakülte Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin staj süresi 30 gündür.

Staj başlamadan önce staj süresince geçerli olacak sigorta yaptırma mecburiyeti vardır.

Staja katılacak kişilerin mesuliyetinde olan sigortanın yapıldığına dair belgelerin teslimi, yapılacak olan sigorta staj süresini kapsayacağından sigortaya başvuru tarihleri ve belgelerin teslimi ikinci bir duyuru olarak bu sayfada paylaşılacaktır. Sayfanın takibi öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

Stajların yeri ve zamanı için planlama başvurular alındıktan sonra yapılacaktır.

Dr. Cengiz Mesut BÜKEÇ
Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı