Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Mesut Bükeç’in Röportajları

Girne Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Cengiz M. Bükeç Ada TV’de “İşin Aslı” Programına Konuk Oldu.
Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Cengiz M. Bükeç, 07 Aralık 2022 tarihinde saat 14.30’da ADA TV’de “İŞİN ASLI” adlı programına “Dünya Sivil Havacılık Günü” nedeniyle davet edildi. Program, 08 Aralık 2022 tarihinde saat 14.15 ile 15.00 arasında canlı olarak yayınlandı. Programda KKTC ve dünyadaki havacılık gelişimi yorumlandı ve konuk ayrıca kendi üniversitesinin bölümleri hakkında bilgi verme fırsatı buldu.

Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Cengiz M. Bükeç Kanal T’de “Hayata Dair” Programına Konuk Oldu.
Kanal T’de, 01 Şubat 2023 günü saat 14.15’te, Gökçe Örnekal’ın sunduğu “Hayata Dair” programına Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Cengiz Mesut BÜKEÇ ile öğretim görevlisi Hava Trafik Kontrolör, Tarih araştırmacısı-yazar İzzet Derkan konuk olmuştur. Program sırasında Kıbrıs’ın ulaştırma tarihi hakkında sohbet edilmiş, yakında Girne Üniversitesi’nde açılacak olan “Ercan Havalimanı’nın 48’inci ve Geçitkale Havalimanı’nın 37’nci Kuruluş Yıldönümünde Kıbrıs Ulaştırma Tarihi Resim Sergisi” hakkında bilgi verilmiştir. Bunların yanında, KKTC’de Kıbrıs Türklerinin havacılığın sağlayacağı ekonomik, sosyal ve kültürel olanaklar tartışılmıştır.